Brainbay Celebration Conference

logo brainbay 5 jaar

Brainbay bestaat 5 jaar,

vier dit met ons mee!

De ‘Brainbay Celebration Conference’ geeft je op vrijdag 8 september van 09.30 tot 14.00 een inspirerende ochtend waarop vastgoeddata van alle kanten wordt belicht.

Er is een boordevol programma op het gebied van data & innovatie. Brainbay innovaties, data science en natuurlijk de laatste trends & data insights uit de vastgoedmarkt in Nederland.

De conference heeft een centraal programma en twee side tracks. Zo kun je zelf jouw dagprogramma samenstellen met de onderwerpen die voor jou het meest relevant zijn. Neem bijvoorbeeld een kijkje achter de schermen van brainbay en begrijp meer over de ontwikkeling van een Automation Value Learning Model. Krijg inzicht in de invloed van energielabels op de woningmarkt. Doe mee met de interactieve sessie over data in de vastgoedmarkt van de toekomst. Bepaalt ChatGPT en algoritme het werken in de vastgoedbranche op korte termijn? Een breed scala aan interessante onderwerpen die elk door experts uit het veld worden toegelicht.

De komende weken word je op de hoogte gehouden over het programma. Maak reeds kennis met de sprekers en lichten wij de sessies meer inhoudelijk toe.

Zorg dat jij erbij bent

BCC tijdsplanning

Schrijf je direct in, want er zijn beperkte plaatsen beschikbaar.

    Bedrijfsgegevens    Gegevens deelnemer    Gegevens deelnemer 2    Aanvraag parkeerplaats    Confidental Infomation