Brainbay
Data Fest

logo brainbay 5 jaar

5 years data leadership

Brainbay bestaat 5 jaar, vier dit met ons mee!

Het ‘Brainbay Data Fest’ geeft je op vrijdag 8 september van 09.30 tot 14.00 een inspirerende ochtend waarop vastgoeddata van alle kanten wordt belicht.

Er is een boordevol programma op het gebied van data en innovatie. Brainbay innovaties, data science en natuurlijk de laatste trends & data insights uit de vastgoedmarkt in Nederland.

De conference heeft een centraal programma en drie side tracks. Zo kun je zelf jouw dagprogramma samenstellen met de onderwerpen die voor jou het meest relevant zijn.

Neem bijvoorbeeld een kijkje achter de schermen van brainbay en begrijp meer over de ontwikkeling van een Automation Value Learning Model. Krijg inzicht in de invloed van energielabels op de woningmarkt. Doe mee met de interactieve sessie over data in de vastgoedmarkt van de toekomst. Verder zijn er sprekers die ingaan op de uitdaging van samenwerken in strategische allianties. Of kies voor een interessante lezing over het onderhouden van je eigen biologische brein door de hersenstichting. Een breed scala aan interessante onderwerpen die elk door experts uit het veld worden toegelicht.

De komende weken word je op de hoogte gehouden over het programma. Maak reeds kennis met de sprekers en lichten wij de sessies meer inhoudelijk toe.

header BDF

Klik hier voor het programma.

 

 

 

Het congres vindt plaats in het NVM gebouw aan de Orteliuslaan 951 te Utrecht.

    Ik wil meer informatie over

    Extra opmerkingen

    Confidental Infomation