Het bouwen van sterke partnerships

soul.com & davinci

Samenwerken omdat het moet? Of omdat je ervan overtuigd bent dat het echt iets oplevert?

In de interactieve sessie leggen Lisa Huisman en Sacha Bakker uit hoe een strategische samenwerking op te zetten zodat iedereen er beter van wordt. Aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden van sterke partnerships leggen ze uit hoe deze tot stand gekomen zijn. Ook zoeken ze uit wat jouw beeld van samenwerken is.

“Een mens is van nature sterk. Als mensen samenwerken ontstaat er een collectieve kracht. Maar deze verdwijnt weer als ze uit elkaar gaan.” (Hanna Arendt)

Sacha Bakker en Lisa Huisman

Sacha werkt bij de internationale coöperatie soul.com aan het creëren van betekenisvolle werkomgevingen. Dit zijn gemeenschappen waarbij leren en ontwikkelen centraal staan die kunnen omgaan met complexe vragen en de daarbij behorende onduidelijkheid. Ze traint en coacht managementteams in zowel overheids-, onderwijs- als zakelijke omgevingen en hanteert daarbij een aanpak waarin het opbouwen van capaciteiten en het vermogen om je werk met meer impact te doen, centraal staan. “Kennis is eindeloos deelbaar” aldus Sacha, (met dank aan Bas Boelhouwers, CEO brainbay). 

Als eindverantwoordelijke van stichting ECH (Electronische Communicatie Hypotheken) en directeur People van Davinci-consulting zet Lisa zich in voor het samenbrengen van ketenpartners en het realiseren van branche-initiatieven om het leven van de burger gemakkelijker en veiliger te maken. Haar uitgebreide ervaring in het notariële en financiële domein en haar betrokkenheid bij het opzetten van keteninitiatieven als HDN (Hypotheken Data Netwerk) en ECH, zorgen ervoor dat Lisa het belang van echte samenwerking kent.

Deel dit bericht via
Confidental Infomation