Hoe kun jij zelf jouw hersenen gezond houden?

De Hersenstichting

Op vrijdag 8 september tijdens onze mini-conferentie was de Hersenstichting ons goede doel. Voor alle aanwezige deelnemers heeft brainbay een donatie gedaan.  

Je hebt namelijk maar één stel hersenen. Ze bepalen wie je bent en wat je kunt. Zonder dat je erbij stilstaat, heb je ze nodig bij alles wat je doet, denkt en voelt. Je moet er niet aan denken dat er iets met je hersenen gebeurt… Maar gezonde hersenen zijn niet vanzelfsprekend.  Al meer dan 30 jaar legt de Hersenstichting verbanden tussen verschillende soorten hersenaandoeningen. Zo vinden ze steeds meer oplossingen om de hersenen gezond te kunnen houden, beter te behandelen en mensen met een hersenaandoening helpen mee te doen in de maatschappij.  

Met het programma “het breingenootschap” vragen zij aandacht voor hersengezondheid op de werkvloer en geven ze werkgevers de tools om medewerkers aan hun hersengezondheid te laten werken op het gebied van slapen, eten, mentale uitdaging, ontspanning en bewegen. Je krijgt tijdens deze presentatie handvatten hoe jij zelf jouw hersenen of die van je medewerkers zo gezond mogelijk kunt houden.   

Presentatie, klik op afbeelding

presentatie Hersenstichting

Deel dit bericht via
Confidental Infomation