Innovatie bij brainbay

Agile

Nils Wassenaar, CTO bij brainbay, laat tijdens de sessie ‘Innovatie bij brainbay’ zien hoe bij brainbay innovatie wordt vormgegeven. Wat is daar voor nodig, hoe werkt het en wat wordt er van brainbay-ers verwacht.

Aan de hand van een voorbeeld zal hij stap voor stap een innovatie voorbeeld doornemen –  van het eerste idee tot het echte product waar NVM makelaars dag-in dag-uit een concurrentievoordeel mee kunnen behalen en waarbij NVM haar autoriteitspositie in de markt verstevigd. 

Agile werken is daarbij altijd het uitgangspunt om te komen tot hoge kwaliteit IT oplossingen die echt bijdrage aan het succes van de organisatie – en in het geval van brainbay, NVM en haar leden. 

Nils is een ervaren IT professional en manager. In de laatste 15 jaar geeft hij leiding aan IT organisaties in grotere (financiële en gereguleerde) organisaties, maar ook in kleinere startup teams. In 2022 is Nils als CTO gestart bij brainbay en draagt recentelijk dezelfde verantwoordelijkheid bij een andere NVM dochtermaatschappij fluX. 

Nils Wassenaar

Nils Wassenaar, CTO brainbay en fluX

Deel dit bericht via
Confidental Infomation