Export Inverkoopname in de huisstijl van jouw kantoor

Beste NVM-lid,

Ben jij een enthousiaste gebruiker van de exportmogelijkheid in de tool Inverkoopname, maar mis jij jouw persoonlijke uitstraling op het rapport om mee te geven aan jouw klanten? Vanaf nu is het mogelijk om je te onderscheiden met een gepersonaliseerde export binnen Inverkoopname. 

Brainbay biedt nu binnen Inverkoopname een waardevol ingrediënt waarmee een gepersonaliseerd rapport opgemaakt kan worden: een JSON-bestand. Dit bestand kun je downloaden vanuit de tool en bevat alle informatie van het opgevraagde adres, zonder de brainbay opmaak. Deze informatie laad je vervolgens in het template die volledig is opgemaakt met je eigen huisstijl. 

Voordeel:

  • Je kunt het document helemaal aanpassen aan je eigen wensen zodat je je echt onderscheidt van je concurrenten.

Nadeel:

  • Een template, geheel aansluitend op je huisstijl, moet je door een eigen gekozen ontwikkelaar laten ontwikkelen. Het JSON-bestand wordt dan ingeladen in dit template.

Inmiddels zijn er makelaars gestart met het ontwikkelen van een eigen template. Brainbay begrijpt dat dit voor veel gebruikers buiten hun expertise valt of investeringskosten met zich meebrengt. Daarom zijn wij in gesprek met externe partijen die voor NVM-leden templates ontwikkelen. Met de template kun je het JSON-bestand van brainbay inladen, zo krijg je een volledig gepersonaliseerd rapport. Deze derde partij zal hiervoor kosten in rekening brengen boven op de dienstverlening van brainbay.

JSON is nu naast PDF beschikbaar

Brainbay focust op het creëren van datagedreven producten met algoritmen en marktinzichten. Het opmaken van documenten vraagt bepaalde designvaardigheden. We begrijpen de behoefte om iets tastbaars achter te laten bij de klant, daarom bieden wij een pdf-export aan. Elke pdf ziet er hetzelfde uit, op elk apparaat.

JSON is een dataproduct dat volledig ontdaan is van enige vorm van opmaak. Brainbay kan daarom de kwaliteit van het product garanderen. Tegelijkertijd is de gebruiker volledig vrij een eigen ontwerp te ontwikkelen, en kan informatie weglaten, verschuiven of eigen informatie toevoegen. De makelaar laat een eigen ontwerp, zonder data, ontwikkelen, JSON heeft juist alle data maar dan zonder design: samengevoegd krijg je een uniek product met de complete data in jouw huisstijl. 

Stappenplan voor een eigen gepersonaliseerde Inverkoopname

1. Je vult het webformulier, onderaan deze pagina, in om JSON-bestanden te kunnen exporteren uit Inverkoopname.

2. Je gaat een contract aan met brainbay. De downloads van de JSON-bestanden zijn een additionele service van brainbay voor NVM-leden. Dit valt buiten het contributiepakket van de NVM. De kosten aan brainbay bedragen 30 euro per vestiging per maand. Hiervoor kun je als kantoor 30 rapporten uitdraaien. Voor iedere rapport meer zijn de kosten 1 euro per rapport.

3. Wanneer jou het recht is verleend, verschijnt er in de export pop-up een nieuwe knop: Exporteer naar JSON, zie hieronder een voorbeeld.

JSON

3a. Je neemt zelf contact op met een ontwikkelaar (bijvoorbeeld www.homescope.nl) die een template ontwikkelt om het JSON-bestand te converteren naar een gepersonaliseerde export. Je ontwikkelt een uniek product op eigen kosten. Het eindproduct is jouw eigen personalisatie van Inverkoopname en uniek in de markt.

3b. Je neemt contact op met een van de beschikbare partijen* die een template voor een gepersonaliseerde export aanbiedt. Let op: deze partij brengt additionele kosten in rekening. Deze partij ontwikkelt een template naar jouw huisstijl en jouw specifieke wensen. Je hebt nu dus een template zonder data maar volledig in jouw eigen huisstijl en een JSON-bestand met alle data maar zonder huisstijl. Het combineren van de twee zorgt voor het gewenste eindproduct. Het JSON-bestand kun je invoeren in het beschikbaar gestelde template en je krijgt een gepersonaliseerde export als output terug met jouw eigen logo, kleurstelling en aanvullende wensen.

Voorbeeld Marktanalyse Inverkoopnamebasis rapport

* neem contact op met brainbay per e-mail op support@brainbay.nl of
bel 030-8504500 voor informatie over beschikbare partijen die hierbij kunnen ondersteunen.

Meld je nu aan voor de export naar JSON-bestand

Je wilt graag gebruik maken van de optie om de achterliggende informatie uit Inverkoopname toe te voegen aan een gepersonaliseerd rapport. Door het invullen van de volgende gegevens maken wij een contract op waarna je gebruik kunt maken van de export naar een JSON-bestand.

    Gegevens van het makelaarskantoor
    Gegevens contactpersoon
    Eventueel aantal extra aansluitingen

    Confidental Infomation