Brainbay applicaties

Als NVM-lid heb je exclusief toegang tot de brainbay applicaties. Onze slimme datagedreven tools maken op een eenvoudige manier de vastgoedmarkt inzichtelijk.

Hieronder vind je enkele brainbay applicaties, met toelichting, die beschikbaar zijn in het ledenportaal van NVM. Op het portaal vind je een totaaloverzicht van de beschikbare applicaties. Voor het gebruik van de applicaties is inloggen met jouw NVM-gegevens vereist.

Zet jij als NVM-makelaar data in om jezelf te onderscheiden in de markt en loop je doorgaans voorop in het adopteren van nieuwe technieken? Dan is brainbay innovators echt iets voor jou.

Voorbeelden brainbay applicaties:

Inverkoopname-tool
De tool helpt NVM-makelaars razendsnel de beste verkoopstrategie van een huis te bepalen. Met één zoekopdracht verschijnt de meest recente stamkaart van een woning, een inschatting van de waarde en referenties van vergelijkbare woningen. Meer info

Aankoop-tool
Deze tool helpt de aankoopmakelaar snel, accuraat en met de meest volledige en recentste data de beste aankoopstrategie te bepalen. Meer info

Marktanalyse, voor vakgroep Wonen en Business
Stel jouw eigen marktinformatie op maat op. De tool stelt gevorderde analisten in staat zijn/haar eigen marktgebieden, prijsklassen of marktsegmenten samen te stellen en op te slaan.

Geografische Informatie, voor vakgroep Wonen en Business
Uitgebreide kaartfunctionaliteit voor objectonderzoek. Je vindt hier de belangrijkste databronnen in één systeem, zoals kadastrale grenzen, ruimtelijke plannen, bodemgegevens, Ecologische Hoofdstructuur en NVM-objecten. De applicatie biedt ook een schets-, meet- en printfunctie.

Business Dashboard Datakwaliteit
Via het Business Dashboard Datakwaliteit informeren wij jou als NVM-lid over de kwaliteit van de door de vestiging afgemelde data in het NVM uitwisselsysteem Tiara. Door het juist en tijdig aan- en afmelden van objecten in Tiara kun je helpen om de datakwaliteit te verhogen.

Agrarisch & Landelijk Stamkaart
Stamkaart is het archief van de Midas-database. In de A&LV Stamkaart zie je algemene, historische informatie van ieder object dat ooit in Tiara A&LV is ingevoerd. Je vindt hier onder andere de vraagprijs, status, oppervlakte, eventuele transactiegegevens, locatie op de kaart, aanbiedingstekst, foto’s en nog vele andere details.

Confidental Infomation