In 2018 is brainbay B.V. opgericht als onderdeel van de NVM-holding. Brainbay voorziet de vastgoedmarkt van de beste data- en informatieproducten.

Het uitwisselingssysteem van NVM-leden (TIARA) en de Midas-database zijn ondergebracht bij brainbay. Brainbay beheert en ontwikkelt de omvangrijkste en meest actuele vastgoeddatabase van Nederland met informatie over woningen, commercieel vastgoed en agrarische bedrijven. Deze database is de bron voor onder andere al het aanbod op funda en makelaarswebsites.

Wij lopen voorop

Onze uitdaging gaat verder dan het professionaliseren van het databeheer. We verrijken de data en ontwikkelen innovatieve tools die vastgoed­data toegankelijk maken. Daarbij maken we gebruik van de nieuwste technieken, onder andere op het gebied van kunstmatige intelligentie. Die technieken combineren we met de kennis en ervaringen van onze vastgoedspecialisten.

Het team

We werken met een geweldig team technische vastgoed specialisten samen aan innovatieve producten.

3

Ook bij ons aan de slag?

Momenteel zijn er 3 vacatures beschikbaar bij brainbay.

Naar de vacatures
Jeroen Fransz

Jeroen Fransz

Data Quality Specialist I ensure that the brainbay database is optimally set up so that you, as a broker/appraiser, have access to qualitative data that makes you strong in your profession.
Matthijs Hofman

Matthijs Hofman

Product Owner Wonen Thuis in wonen
Nils Wassenaar

Nils Wassenaar

CTO Brainbay is a great place to work because of its exciting combination of software development, data science and machine learning - and this together with a young group of enthusiastic colleagues! What more could you ask for?
Rogier Weck

Rogier Weck

Senior Researcher
Jetse Dijkstra

Jetse Dijkstra

Business Development Better an oops than a what if.
Confidental Infomation