In 2018 is brainbay B.V. opgericht als onderdeel van de NVM-holding. Brainbay voorziet de vastgoedmarkt van de beste data- en informatieproducten.

Het uitwisselingssysteem van NVM-leden (TIARA) en de Midas-database zijn ondergebracht bij brainbay. Brainbay beheert en ontwikkelt de omvangrijkste en meest actuele vastgoeddatabase van Nederland met informatie over woningen, commercieel vastgoed en agrarische bedrijven. Deze database is de bron voor onder andere al het aanbod op funda en makelaarswebsites.

Wij lopen voorop

Onze uitdaging gaat verder dan het professionaliseren van het databeheer. We verrijken de data en ontwikkelen innovatieve tools die vastgoed­data toegankelijk maken. Daarbij maken we gebruik van de nieuwste technieken, onder andere op het gebied van kunstmatige intelligentie. Die technieken combineren we met de kennis en ervaringen van onze vastgoedspecialisten.

Het team

We werken met een geweldig team technische vastgoed specialisten samen aan innovatieve producten.

1

Ook bij ons aan de slag?

Momenteel is er 1 vacature beschikbaar bij brainbay.

Naar de vacatures
Jeroen Fransz

Jeroen Fransz

Data Quality Specialist I ensure that the brainbay database is optimally set up so that you, as a broker/appraiser, have access to qualitative data that makes you strong in your profession.
Steven Hommes

Steven Hommes

Senior Data Scientist We zijn een energiek en informeel team waarin ik met veel plezier de AI-modellen ontwikkel.
Tom Arendshorst

Tom Arendshorst

Junior DevOps Engineer I love listening to music and creating music, happy to be a part of brainbay!
Maksym Strukov

Maksym Strukov

Senior Software Engineer Breaking down complex, fancy, state of the art solutions into something simple which actually works :-)
Astrid Wassenaar

Astrid Wassenaar

Product Owner Data Ik word blij van het bakken van taarten en het vinden van een passende oplossing voor een vraagstuk.
Confidental Infomation