In 2018 is brainbay B.V. opgericht als onderdeel van de NVM-holding. Brainbay voorziet de vastgoedmarkt van de beste data- en informatieproducten.

Het uitwisselingssysteem van NVM-leden (TIARA) en de Midas-database zijn ondergebracht bij brainbay. Brainbay beheert en ontwikkelt de omvangrijkste en meest actuele vastgoeddatabase van Nederland met informatie over woningen, commercieel vastgoed en agrarische bedrijven. Deze database is de bron voor onder andere al het aanbod op funda en makelaarswebsites.

Wij lopen voorop

Onze uitdaging gaat verder dan het professionaliseren van het databeheer. We verrijken de data en ontwikkelen innovatieve tools die vastgoed­data toegankelijk maken. Daarbij maken we gebruik van de nieuwste technieken, onder andere op het gebied van kunstmatige intelligentie. Die technieken combineren we met de kennis en ervaringen van onze vastgoedspecialisten.

Het team

We werken met een geweldig team technische vastgoed specialisten samen aan innovatieve producten.

1

Ook bij ons aan de slag?

Momenteel is er 1 vacature beschikbaar bij brainbay.

Naar de vacatures
Koen Sanders

Koen Sanders

Junior Data Scientist I enjoy developing Machine Learning models for the real-estate market, utilizing the huge amount of data we have here at Brainbay.
Jaïr Veder

Jaïr Veder

Software Engineer I like board sports, climbing and .NET. I will try to perform great at all of them.
Ketan Sahu

Ketan Sahu

Data Engineer I am an avid tea drinker, born and raised in India. In 2015 I moved to the Netherlands to pursue my Masters. I love watching nature in time-lapse mode, reading books. Furthermore, I am an adventure freak, so that I might learn para-gliding or para-motor soon.
Astrid Wassenaar

Astrid Wassenaar

Product Owner Data Ik word blij van het bakken van taarten en het vinden van een passende oplossing voor een vraagstuk.
Tom Arendshorst

Tom Arendshorst

Junior DevOps Engineer I love listening to music and creating music, happy to be a part of brainbay!
Confidental Infomation