In 2018 is brainbay B.V. opgericht als onderdeel van de NVM-holding. Brainbay voorziet de vastgoedmarkt van de beste data- en informatieproducten.

Het uitwisselingssysteem van NVM-leden (TIARA) en de Midas-database zijn ondergebracht bij brainbay. Brainbay beheert en ontwikkelt de omvangrijkste en meest actuele vastgoeddatabase van Nederland met informatie over woningen, commercieel vastgoed en agrarische bedrijven. Deze database is de bron voor onder andere al het aanbod op funda en makelaarswebsites.

Wij lopen voorop

Onze uitdaging gaat verder dan het professionaliseren van het databeheer. We verrijken de data en ontwikkelen innovatieve tools die vastgoed­data toegankelijk maken. Daarbij maken we gebruik van de nieuwste technieken, onder andere op het gebied van kunstmatige intelligentie. Die technieken combineren we met de kennis en ervaringen van onze vastgoedspecialisten.

Het team

We werken met een geweldig team technische vastgoed specialisten samen aan innovatieve producten.

Paul Mertens

Paul Mertens

Junior Software Engineer I enjoy working with the team to provide fast and reliable services while I hone my skills as backend developer.
Bas Boelhouwers

Bas Boelhouwers

CEO I’m proud to be part of a team that continuously innovates data driven products for the real estate market.
Rick van Schalkwijk

Rick van Schalkwijk

Senior Software Engineer I love working with C# and .NET to build robust, secure, and highly scalable applications.
Matthijs Hofman

Matthijs Hofman

Product Owner Wonen Thuis in wonen
Maksym Strukov

Maksym Strukov

Senior Software Engineer Breaking down complex, fancy, state of the art solutions into something simple which actually works :-)
Confidental Infomation