In 2018 is brainbay B.V. opgericht als onderdeel van de NVM-holding. Brainbay voorziet de vastgoedmarkt van de beste data- en informatieproducten.

Het uitwisselingssysteem van NVM-leden (TIARA) en de Midas-database zijn ondergebracht bij brainbay. Brainbay beheert en ontwikkelt de omvangrijkste en meest actuele vastgoeddatabase van Nederland met informatie over woningen, commercieel vastgoed en agrarische bedrijven. Deze database is de bron voor onder andere al het aanbod op funda en makelaarswebsites.

Wij lopen voorop

Onze uitdaging gaat verder dan het professionaliseren van het databeheer. We verrijken de data en ontwikkelen innovatieve tools die vastgoed­data toegankelijk maken. Daarbij maken we gebruik van de nieuwste technieken, onder andere op het gebied van kunstmatige intelligentie. Die technieken combineren we met de kennis en ervaringen van onze vastgoedspecialisten.

Het team

We werken met een geweldig team technische vastgoed specialisten samen aan innovatieve producten.

1

Ook bij ons aan de slag?

Momenteel is er 1 vacature beschikbaar bij brainbay.

Naar de vacatures
Fonger Ypma

Fonger Ypma

CEO Ik ben er trots op dat we met een ambitieus, ervaren team steeds meer waarde kunnen creëren uit data.
Ghani Malik

Ghani Malik

Software Engineer I develop applications to store property transactions. In my free time a travel enthusiast outside pandemic.
David Mintjes

David Mintjes

New Business & Strategy Lead Great to be part of brainbay where we are building products & services that unlock the value of data.
Rick van Schalkwijk

Rick van Schalkwijk

Senior Software Engineer I love working with C# and .NET to build robust, secure, and highly scalable applications.
Steven Hommes

Steven Hommes

Senior Data Scientist We zijn een energiek en informeel team waarin ik met veel plezier de AI-modellen ontwikkel.
Confidental Infomation