In 2018 is brainbay B.V. opgericht als onderdeel van de NVM-holding. Brainbay voorziet de vastgoedmarkt van de beste data- en informatieproducten.

Het uitwisselingssysteem van NVM-leden (TIARA) en de Midas-database zijn ondergebracht bij brainbay. Brainbay beheert en ontwikkelt de omvangrijkste en meest actuele vastgoeddatabase van Nederland met informatie over woningen, commercieel vastgoed en agrarische bedrijven. Deze database is de bron voor onder andere al het aanbod op funda en makelaarswebsites.

Wij lopen voorop

Onze uitdaging gaat verder dan het professionaliseren van het databeheer. We verrijken de data en ontwikkelen innovatieve tools die vastgoed­data toegankelijk maken. Daarbij maken we gebruik van de nieuwste technieken, onder andere op het gebied van kunstmatige intelligentie. Die technieken combineren we met de kennis en ervaringen van onze vastgoedspecialisten.

Het team

We werken met een geweldig team technische vastgoed specialisten samen aan innovatieve producten.

1

Ook bij ons aan de slag?

Momenteel is er 1 vacature beschikbaar bij brainbay.

Naar de vacatures
Jacob Velleman

Jacob Velleman

Data Research Specialist Alleen met goede data komen in de vastgoedsector de juiste beslissingen tot stand. Gaaf dat ik daar bij brainbay aan bij kan dragen!
Jeroen Fransz

Jeroen Fransz

Data Quality Specialist I ensure that the brainbay database is optimally set up so that you, as a broker/appraiser, have access to qualitative data that makes you strong in your profession.
Lisette Goeree

Lisette Goeree

Office Manager & Communicatie Van facilitaire zaken tot het schrijven van teksten en alles daartussen houdt mij scherp.
Saranya Enaganti

Saranya Enaganti

Senior Data Engineer Carpe Diem!
Daniëlle Thiele

Daniëlle Thiele

Business Analist Doing fun things with data, enables me to grow and develop continuously.
Confidental Infomation