Brainbay
voor NVM

Als NVM-onderneming voorziet brainbay NVM-leden van de beste data- en informatieproducten. Brainbay beheert de database, handhaaft de datakwaliteit en maakt met innovatieve diensten de data toegankelijk voor NVM-leden.

Brainbay faciliteert de NVM op de volgende gebieden:

Research

Research

In opdracht van de NVM doet brainbay marktonderzoek, zo verzorgt brainbay ieder kwartaal alle relevante cijfers en ontwikkelingen op de Nederlandse woningmarkt in nauwe samenwerking met NVM. Ook maakt brainbay verschillende publicaties voor de vakgroepen Business en A&L. Voor NVM-makelaars en taxateurs heeft brainbay veel informatie beschikbaar op gemeentelijk niveau en op wijkniveau. Denk hierbij aan gemeenteoverzichten, regionale analyses, regionale transactiecijfers en aanbodoverzichten.

Lees meer

Data

Data

De toenemende complexiteit op het gebied van dataverwerking, privacy en beveiliging vraagt om professioneel beheer. Het uitwisselingssysteem van NVM-leden (TIARA) en de database (Midas) zijn daarom ondergebracht bij brainbay. Brainbay beheert de omvangrijke database met informatie over woningen, commercieel vastgoed en agrarische bedrijven en verrijkt deze met aanvullende data.

Lees meer

Apps

Apps

Als NVM-lid kun jij exclusief gebruikmaken van brainbay applicaties. Door de combinatie van een omvangrijke database en verrijking met kunstmatige intelligentie creƫert brainbay voor NVM-leden de beste data- en informatieproducten. Onze slimme applicaties maken de vastgoedmarkt op een eenvoudige manier toegankelijk en helpen makelaars data gedreven beslissingen te nemen.

Lees meer

Loop jij voorop?

Zet jij als NVM makelaar data in om jezelf te onderscheiden in de markt en loop je doorgaans voorop in het adopteren van nieuwe technieken?
Dan is brainbay innovators echt iets voor jou.

Meer over brainbay innovators

Confidental Infomation