Brainbay
voor NVM

Als NVM onderneming levert brainbay NVM-leden de beste data en informatieproducten. Brainbay beheert de database, bewaakt de kwaliteit, verrijkt en creëert daarmee waardevolle inzichten. Door gestructureerde research worden waardevolle inzichten gegenereerd voor de beleidsmakers van de NVM en via publicaties voor alle spelers in de markt. Bovendien worden innovatieve diensten, in de vorm van apps, op basis van deze data ontwikkeld die specifiek gericht zijn op NVM leden.

Brainbay faciliteert de NVM op de volgende gebieden:

Data

Data

De toenemende complexiteit op het gebied van dataverwerking, privacy en beveiliging vraagt om professioneel beheer. Het uitwisselingssysteem van NVM-leden (TIARA) en de database (Midas) zijn daarom ondergebracht bij brainbay. Brainbay beheert de omvangrijke database met informatie over woningen, commercieel vastgoed en agrarische bedrijven en verrijkt deze met aanvullende data.

Ontdek meer

Research

Research

In opdracht van de NVM doet brainbay marktonderzoek, zo verzorgt brainbay ieder kwartaal alle relevante cijfers en ontwikkelingen op de Nederlandse woningmarkt in nauwe samenwerking met NVM. Ook maakt brainbay verschillende publicaties voor de vakgroepen Business en A&L. Voor NVM-makelaars en taxateurs heeft brainbay veel informatie beschikbaar op gemeentelijk niveau en op wijkniveau. Denk hierbij aan gemeenteoverzichten, regionale analyses, regionale transactiecijfers en aanbodoverzichten.

Ontdek meer

Apps

Apps

Als NVM-lid kun jij exclusief gebruikmaken van brainbay applicaties. Door de combinatie van een omvangrijke database en verrijking met kunstmatige intelligentie creëert brainbay voor NVM-leden de beste data- en informatieproducten. Onze slimme applicaties maken de vastgoedmarkt op een eenvoudige manier toegankelijk en helpen makelaars data gedreven beslissingen te nemen.

Ontdek meer

Loop jij voorop?

Zet jij als NVM makelaar data in om jezelf te onderscheiden in de markt en loop je doorgaans voorop in het adopteren van nieuwe technieken?
Dan is brainbay innovators echt iets voor jou.

Ontdek brainbay innovators

Confidental Infomation