Nexxtmove

Nexxtmove

Voor NVM makelaars actuele vastgoeddata beschikbaar door het toevoegen van de Brainbay Modelwaarde- en Referentie API. Deze data kan op een eenvoudige manier doorvertaald worden naar meerdere marketinguitingen.

Waarom Nexxtmove?

  • bundelt digitale marketingkanalen in één omgeving
  • door toevoegen Brainbay Modelwaarde- en Referentie API, voor NVM makelaars, nog meer actuele data beschikbaar

Nexxtmove biedt makelaars een marketingplatform dat alle digitale marketingkanalen bundelt in één omgeving. Hierdoor besparen makelaars tijd en krijgen ze meer rendement uit online marketing. Nieuwsbrieven kunnen in een handomdraai in eigen huisstijl worden verstuurd, (bijna) alle social media kanalen kunnen beheerd worden vanuit het platform, (potentiële) klanten kunnen geautomatiseerd opgevolgd worden én sinds de integratie met Brainbay kunnen potentiële klanten nog makkelijker overtuigd worden met digitale verkoopoffertes.

Door alle marketing te integreren in één platform, kunnen makelaars meer inzicht krijgen in hun leads. De uitgebreide rapportages, statistieken en leadboarden zorgen dat makelaars inzichtelijk hebben wie er wil verhuizen en welke leads ze op moeten volgen!

Aan Nexxtmove zijn nu de Brainbay Modelwaarde- en Referentie-API toegevoegd. Voor NVM-makelaars betekent dit dat actuele vastgoeddata op een heel eenvoudige en efficiënte manier kan worden doorvertaald naar zowel marketinguitingen als verkoopoffertes. Het bereiken van potentiële klanten op een zorgvuldige en professionele manier wordt hierdoor een stuk eenvoudiger en efficiënter.

Voor meer informatie klik hier

Nexxtmove, inzicht in wie wil verhuizen

Confidental Infomation