Brainbay Aankoop-tool in samenwerking met Copaan

Op 14 april is de brainbay Aankoop-tool exclusief voor NVM-leden gelanceerd. Inmiddels zijn al circa 1.500 te koop staande woningen bekeken. 

Verder lezen
aankooptool brainbay aankoopmakelaars

Alle data in één Aankoop-tool

Met de Aankoop-tool van brainbay zijn onder andere een modelwaarde, referentiewoningen, vergelijkbaar aanbod en de belangrijkste woningmarktkenmerken in één tool beschikbaar.

 

De Aankoop-tool biedt daarnaast een aantal extra modules, zoals ‘verbouwing en verduurzaming’. Voor het beoogde object kunnen één of meerdere verbouwingen en verduurzamingen worden aangevinkt, waarmee een indicatie van de kosten wordt gegenereerd. Zo kan de aankoopmakelaar een passend voorstel doen of de aankoop van de betreffende woning haalbaar is en/of welke strategie wordt gekozen.

 

Een andere module is ‘vergelijkbaar aanbod’. Hier verschijnen woningen die vergelijkbaar zijn met het ingegeven te koop staande object. Zo wordt direct een beeld verkregen van vergelijkbare woningen die in een bepaald gebied te koop staan.

 

Kortom de nieuwe Aankoop-tool is hét instrument voor aankoopmakelaars om snel en efficiënt te bepalen hoe een object in de markt ligt en daar vervolgens de beste aankoopstrategie aan te koppelen en de klant daarvan te overtuigen.

 

Samenwerking met Copaan

Door de samenwerking met Copaan is de brainbay Aankoop-tool voor NVM-makelaars ook direct via Copaan te openen. Copaan is een persoonlijk online zoeksysteem die aangesloten NVM aankoopmakelaars gebruiken om zoekers op maat van dienst te kunnen zijn. Het systeem biedt zoekers en makelaars de mogelijkheid om beter en sneller de gewenste woning te vinden. Inmiddels hebben al ruim 120 makelaarskantoren zich aangesloten bij Copaan.

 

Brainbay samenwerking Copaan aankooptool

 

Via de knop Partnercontent kan direct de brainbay Aankoop-tool worden geopend voor de woning die je in Copaan hebt geselecteerd.

 

“Een samenwerking tussen Copaan en de Aankoop-tool is een verrijking voor beide partijen, juist omdat deze tools elkaar zo goed aanvullen.”

 

Amber Nooij van Barnsteen Makelaars en initiatiefnemer van Copaan

 

Meer informatie over de aankooptool

Wil je meer informatie of heb je vragen over de Aankoop-tool, dan kun je contact opnemen op info@brainbay.nl of per telefoon op 030-8504500.

 

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op de vastgoedmarkt en onze producten? Volg ons dan op LinkedIn:


Deel dit bericht via
Confidental Infomation