Nieuws

Applicatie Prijsontwikkeling

Woningprijzen overtreffen toppunt uit 2022

De gemiddelde waarde van koopwoningen in Nederland is hoger dan ooit. De stijging van de woningwaarde komt door de krapte op de markt, gewenning aan de huidige rente en de verbeterde betaalbaarheid door de gestegen lonen.

Verder lezen
energielabel

Woningen met groenste energielabels zijn het meeste waard

Brainbay deed onderzoek naar het effect van energielabels op de woningmarkt, dit in samenwerking met de NVM als onderdeel van de marktcijfers 1e kwartaal 2024.

Modern kantoor werkvloer

Kwaliteitsgebrek op de kantorenmarkt

In 2023 is de opname van kantoorruimte weer gedaald na twee opeenvolgende jaren van groei. Dit blijkt uit het recente trendverhaal over de kantorenmarkt, opgesteld door brainbay.

Onderzoek

Onderzoekers onderling

Het is een goede traditie dat NVM data met wetenschappelijke instellingen wordt gedeeld ter ondersteuning van wetenschappelijk onderzoek en het opleiden van toekomstige wetenschappers in het werkveld van de onroerend goed markt.

Nexxtmove

Nexxtmove nu live met onze Modelwaarde- en Referentie-API

Door het toevoegen van onze Modelwaarde- en Referentie-API aan het platform van Nexxtmove kunnen NVM-makelaars nu actuele vastgoeddata op een eenvoudige en efficiënte manier doorvertalen zowel in offertes en andere marketinguitingen.

Confidental Infomation