Business Referentiemodule, dé nieuwe brainbay applicatie voor alle NVM Business leden

De nieuwe tool Business Referentiemodule biedt de gebruiker de mogelijkheid op een snelle en eenvoudige manier in het archief van de NVM (Midas) te zoeken naar geschikte referenties.

Verder lezen
Applicatie Business Referentiemodule

Vorig jaar kondigde brainbay aan een applicatie te ontwikkelen voor de NVM Business makelaars en taxateurs. Met deze applicatie hebben wij de beste zoekmogelijkheden ontwikkeld voor het vinden van geschikte referenties. Tijdens het NVM Innovatiecongres op 18 november 2021 jl. is de brainbay Business Referentiemodule officieel gelanceerd en dus nu door iedere NVM Business makelaar te gebruiken.

De nieuwe tool Business Referentiemodule biedt de gebruiker de mogelijkheid op een snelle en eenvoudige manier in het archief van de NVM (Midas) te zoeken naar geschikte referenties. De tool zal de Business Stamkaart gaan vervangen en biedt de gebruiker uitgebreidere en betere zoekmogelijkheden. Wat is nieuw?

  1. Zoeken op kaart naar geschikte referenties.
  2. Zoeken naar geschikte referenties op steekwoorden in de aanbiedingstekst.
  3. Objecten kunnen eenvoudig met elkaar worden vergeleken.
  4. De tool toont van een gekozen object de meest vergelijkbare objecten.

Brainbay wil hiermee het zoekproces van de NVM-makelaar en taxateur naar geschikte referenties versnellen en vergemakkelijken en NVM-leden een betere gebruikservaring bieden.

Business Referentiemodule

Leden betrokken bij de ontwikkeling

De tool is in nauwe samenwerking met leden ontwikkeld. Het ontwikkeltraject is gestart met het interviewen van leden over hun werkprocessen en behoeftes op het gebied van referenties. Op basis hiervan is een concept ontwikkeld dat vervolgens weer is voorgelegd aan leden om te toetsen of dit in lijn is met hun wensen.

Verdere verbeteringen

De huidige versie is nog maar het begin. Brainbay heeft de ambitie om in de markt de beste zoekmachine voor commercieel vastgoedreferenties aan te bieden, exclusief voor NVM-leden. Met behulp van feedback en hulp van de NVM-leden kunnen we dat realiseren.

Momenteel bevat de tool alleen nog de Midas data, maar brainbay is achter de schermen druk bezig hier ook alle externe data aan toe te voegen.

De tool is nu voor alle NVM Business leden beschikbaar via het NVM ledenportaal.

Heeft u suggesties hoe we de tool Business Referentiemodule nog verder kunnen verbeteren? Dan horen we die uiteraard graag via info@brainbay.nl. Voor vragen kunt u ook contact opnemen per telefoon op 030-8504500.

Volgens op LinkedIn voor de laatste vastgoedmarkt informatie.


 

 

Deel dit bericht via
Confidental Infomation