Monitoring vastgoedmarkt gaat bij brainbay tijdens de coronacrisis door

Ondanks deze plotselinge verwarrende situatie waar wij ons in bevinden, waar veel onzekere omstandigheden zijn in de zorg, bij ondernemers en in de vastgoedmarkt, gaat brainbay door met het analyseren van de vastgoedmarkt in deze tijden.

Verder lezen
monitoring vastgoedmarkt

Ondanks deze plotselinge verwarrende situatie waar wij ons in bevinden, waar veel onzekere omstandigheden zijn in de zorg, bij ondernemers en in de vastgoedmarkt, gaat brainbay door met het monitoren en analyseren van de vastgoedmarkt in deze tijden.

We volgen op de voet de ontwikkelingen en monitoren nauwgezet alle bewegingen in de huidige vastgoedmarkt. Hieruit zullen wij adequate analyses en inzichten samenstellen en delen.

Zo kijken we naar de ontwikkelingen in het woningaanbod, en het aantal verkopen, zowel in de bestaande bouw als nieuwbouw. We analyseren in hoeverre verkopen geannuleerd worden en we houden de vraag- en transactieprijzen nauwlettend in de gaten. Ook de transacties en het aanbod van commercieel vastgoed nemen we onder de loep.

Daarnaast monitoren we de door makelaars genomen maatregelen en bedachte oplossingen in deze periode. Ook verzamelen wij de inzichten uit relevante publicaties die er verschijnen over de gevolgen van de crisis voor de vastgoedmarkt, om hiermee een beeld te schetsen van welke gevolgen Corona heeft voor de vastgoedmarkt, op korte, middellange en lange termijn.

Wij staan open voor suggesties en vragen wanneer u behoefte heeft aan een bredere kijk en/of analyse op zaken rondom het coronavirus met betrekking op de vastgoedmarkt.

U kunt ons mailen via onze contactpagina

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op de vastgoedmarkt en onze producten? Volg ons dan op LinkedIn:

Deel dit bericht via
Confidental Infomation