Nexxtmove nu live met onze Modelwaarde- en Referentie-API

Door het toevoegen van onze Modelwaarde- en Referentie-API aan het platform van Nexxtmove kunnen NVM-makelaars nu actuele vastgoeddata op een eenvoudige en efficiënte manier doorvertalen zowel in offertes en andere marketinguitingen.

Verder lezen
Nexxtmove

Binnen 5 minuten een professioneel voorstel maken, het kan met de nieuwe offertetool van Nexxtmove. Op 12 maart heeft Nexxtmove een vernieuwde offertetool gelanceerd met een koppeling van brainbay. Met deze koppeling is het inladen van referentiepanden en actuele verkoopprijzen in een verkoopvoorstel een fluitje van een cent.

Kracht van de Modelwaarde- & Referentie-API

Brainbay heeft afgelopen jaren de Modelwaarde- en Referentie-API ontwikkeld. De Automated Valuation Model (AVM) van brainbay biedt direct inzicht in de meest nauwkeurige woningwaarde. Door een slimme combinatie van objectgegevens, marktanalyses, locatie-inzichten en sociale gegevensbronnen, verrijkt met publiekelijk beschikbare data, zet het model de standaard voor waardebepaling.

De Referentie-API genereert een overzicht van vergelijkbare panden voor ieder huis in Nederland of ieder (commercieel) vastgoedobject. De referentiewoningen worden geselecteerd op basis van een intelligent algoritme gecombineerd met de kennis en ervaring van vastgoedanalisten. Laat de klant direct zien waar jouw advies op gebaseerd is met het tonen van referentiepanden. Door automatische opvolging in te stellen verlies je de klant vervolgens niet meer uit het oog. Met de nieuwe offertetool van Nexxtmove ontvangt elke klant een persoonlijk en professioneel voorstel. Lees meer over de offertetool.

Toekomstgericht denken

Arnaud Geeve, algemeen directeur Nexxtmove en Shane Remmerswaal, Business Developer bij brainbay, delen een positieve blik op de toekomst. Beide bedrijven omarmen data en datagedreven diensten met een focus op datakwaliteit. Een diepere samenwerking staat op de agenda, waarbij het toevoegen van omgevingsvariabelen aan het Nexxtmove-platform als volgende stap wordt verkend. Dit brengt nog meer relevante informatie binnen handbereik voor de NVM-makelaar.

Voor meer informatie over de producten van brainbay, bezoek onze website www.brainbay.nl of bel 030-8504500.

 

Deel dit bericht via
Confidental Infomation