Nieuwe CEO voor brainbay

Per 1 maart start Bas Boelhouwers als nieuwe CEO bij brainbay. Bas Boelhouwers volgt hiermee Fonger Ypma op, die de afgelopen 4 jaar CEO van brainbay was.

Verder lezen
brainbay logo

Ypma heeft samen met CTO Nils Wassenaar brainbay uitgebouwd naar een innovatief data analyse bedrijf en binnen de Nederlandse vastgoedsector. Afgelopen jaren is er veel tijd besteed aan het creëren van analytische en innovatieve producten. Brainbay is binnen de 4 jaar onder leiding van Ypma gegroeid naar 40 medewerkers. Met deze basis zullen de medewerkers onder leiding van Boelhouwers verder kunnen bouwen aan data gedreven diensten binnen de vastgoedmarkt.

“Voor de NVM beheert brainbay alle vastgoeddata en ontwikkelt hiermee analytische tools en modellen voor de NVM-makelaar op het gebied van de reguliere woningmarkt als commercieel vastgoed. De hoge waarderingscijfers die we daarvoor krijgen van NVM-leden, en het goede team dat we hebben neergezet, vervullen mij met trots.” Aldus Fonger Ypma.

Fonger Ypma

Fonger Ypma

Zijn opvolger Bas Boelhouwers heeft hiervoor de functie van CEO vervuld bij MoneYou, een dochteronderneming van ABN Amro. Vanuit die hoek heeft hij veel ervaring met data, en vanuit het hypothekendomein is ook de vastgoedsector hem niet vreemd. In maart zal hij de verantwoordelijkheden van Ypma over nemen, waarbij Ypma zal zorgen voor een goede overdracht.

Bas Boelhouwers

Bas Boelhouwers

“Onder leiding van Fonger Ypma is brainbay van een NVM-afdeling uitgegroeid tot een succesvol, innovatief en zeer relevant bedrijf binnen de NVM, met hoge waardering van afnemers, en waar medewerkers met grote betrokkenheid en veel plezier werken. Ik wil hem bedanken voor de cruciale rol die hij gespeeld heeft hierin. Ik heb veel vertrouwen in Bas Boelhouwers als zijn opvolger,” aldus Yme Bosma, directeur van de NVM Holding.

Yme Bosma

Yme Bosma

 

Voor meer informatie neem contact op via e-mail op info@brainbay.nl of per telefoon op 030-8504500.

 

Deel dit bericht via
Confidental Infomation