‘Inverkoopname’ dé nieuwe tool voor NVM-makelaars

De nieuwe tool Inverkoopname van brainbay helpt NVM-makelaars razendsnel de beste verkoopstrategie van een huis te bepalen. Met één zoekopdracht verschijnt de meest recente stamkaart van een woning, een inschatting van de waarde en referenties van vergelijkbare woningen.

Verder lezen

Veel consumenten benaderen twee of drie makelaars voor een intakegesprek om hun huis te verkopen. Het is aan de makelaar om de verkoper te overtuigen van zijn of haar expertise en verkoopstrategie. De consument wil weten hoe het huis goed verkocht kan worden, tegen welke prijs en met welke risico’s. Op die vragen geeft de brainbay tool Inverkoopname snel antwoord.

Voor NVM-makelaars

De brainbay tool Inverkoopname geeft inzicht in de stamkaart, potentiële waarde en vergelijkbare referenties van een woning die te koop komt. Voor de verkoop van bestaande bouw moesten makelaars voorheen drie of vier verschillende tools raadplegen om hun informatie te verzamelen. Nu biedt brainbay een ‘one stop shop’ om te bepalen hoe de verkoop van een huis tot stand moet komen. Dat bespaart veel tijd”, zegt Matthijs Hofman, product owner bij brainbay.

Rijk aan details

De tool is in nauwe samenwerking met makelaars ontwikkeld. In december werden makelaars geïnterviewd over hun wensen voor de tool. Afgelopen winter werd de tool gebouwd en dit voorjaar door een groep makelaars getest. “De data die we gebruiken zijn rijk aan details, en dat komt doordat makelaars die gegevens zo gedisciplineerd invoeren. De rijkheid van de data stelt ons in staat een nauwkeurige modelmatige waardebepaling terug te geven.”, aldus Hofman.

Ben je NVM-makelaar?

Klik dan hier om naar de brainbay tool Inverkoopname te gaan.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op de vastgoedmarkt en onze producten? Volg ons dan op LinkedIn:

Deel dit bericht via
Confidental Infomation