Nieuwe ontwikkelingen: Beeldherkenning

Bij brainbay zoeken we continu nieuwe technieken om relevante tools en data beschikbaar te maken voor de vastgoedmarkt. Een van die nieuwe technieken is brainbay Vision, een tool die is ontwikkeld om de toepassing van beeldherkenning voor woonruimtes te onderzoeken.

Verder lezen
Beeldherkenning

Kunstmatige intelligentie

Onze database bevat veel beeldmateriaal wat een schat aan onontgonnen informatie oplevert. Door middel van kunstmatige intelligentie ontwikkelden wij brainbay Vision, een nieuwe ontwikkeling voor het toepassen van beeldherkenning voor de vastgoedmarkt. Een keuken of badkamer kan hiermee in de toekomst automatisch gewaardeerd worden. Op basis van deze waardering kunnen woningen nog beter en gemakkelijker vergeleken worden.

Nieuwe ontwikkeling: Beeldherkenning

Een bètaversie van deze nieuwe ontwikkeling, het beeldherkenningsmodel staat op brainbay Labs onder de naam Vision. Deze versie van het model is gespecialiseerd in badkamers. Na het uploaden van een afbeelding, laat het model de kwaliteit en staat van onderhoud van de badkamer zien. Ook worden badkamerobjecten herkend en getoond. Het model wordt de komende tijd verder ontwikkeld om ook beeldherkenning mogelijk te maken bij keukens en tuinen. Uiteindelijk is het ook de bedoeling dat het model woonstijlen gaat ontdekken.

Probeer zelf

Probeer zelf deze nieuwe ontwikkeling beeldherkenning op brainbay Labs en kies voor Vision. Upload een afbeelding van een badkamer. De afbeeldingen dienen het bestandstype .png of .jpg en voldoende pixels te hebben. Neem bij vragen contact op via onze contactpagina op de website.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op de vastgoedmarkt en onze producten? Volg ons dan op LinkedIn:

 

Deel dit bericht via
Confidental Infomation