Op bezoek bij Van Ginkel & Van Bemmelen, winnaar consultancy

Brainbay verloot consultancy onder de respondenten van de enquête van Scompany, een groep van vier studenten die een communicatieadvies voor brainbay hebben geschreven.

Verder lezen
Winnaar consultancy

Vorige week is Marco van Bemmelen van Van Ginkel & Van Bemmelen NVM Makelaars & Hypotheken als winnaar uit de bus gekomen. Voor businessanalist Matthijs Hofman tijd om op een zonnige maandagochtend naar Veenendaal te rijden.

Na een warm welkom bij Van Ginkel & Van Bemmelen NVM Makelaars & Hypotheken, was al snel duidelijk dat dit kantoor mooie middelen inzet ten behoeve van de woningverkoop. In de wachtkamer worden video’s van woningen getoond en de aanwezige banners gaven een indruk van lopende nieuwbouwprojecten.

In het gesprek legde Marco van Bemmelen uit hoe hij de brainbay applicaties gebruikt in zijn klantgesprekken. De applicatie Wonen Prijsontwikkeling geeft inzicht in de prijsontwikkeling in een bepaald segment en Verhuisbewegingen wordt gebruikt om de kennis over de markt en de doelgroepen te bevestigen. Omdat Marco van Bemmelen nieuwbouwspecialist is, zijn de mogelijkheden met de applicatie Wonen Nieuwbouwadvies Pro uitvoerig behandeld. Deze applicatie stelt Marco van Bemmelen in staat de ontwikkelpotentie van een nieuwbouwlocatie in kaart te brengen, de woningmarkt te analyseren en de concurrerende nieuwbouwprojecten te beoordelen, om een goed onderbouwd advies aan een projectontwikkelaar of gemeente te geven. Ook is er gesproken over het belang van bescherming van data.

Hulp bij brainbay applicaties

De tools van brainbay op het NVM-ledenportaal zijn een waardevolle toevoeging voor iedere NVM-makelaar en -taxateur. Om betere ondersteuning in het gebruik van de applicaties te bieden, is brainbay in gesprek met de Academie voor Vastgoed voor het ontwikkelen van een e-learning. Wij hopen u hiermee goed op weg te helpen in de diverse brainbay applicaties.

Neem bij vragen contact met ons op via onze contactpagina.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op de vastgoedmarkt en onze producten? Volg ons dan op LinkedIn:

Deel dit bericht via
Confidental Infomation